Nordvestjysk Brass Band
id:
pw:
hjem koncerter nyheder dirigenter musikere visioner resultater historie presse kontakt talent
ti 20 marts 2018, kl.20:00
Forårskoncert

 
Nordvestjysk Brass Band (NVBB), der hører til i Aalborg, består af ca. 30 musikere. Bandets medlemmer har en stor aldersspredning og kommer fra alle egne af Nordjylland – fra Frederikshavn i nord, Løgstør i vest og Hadsund i syd.

NVBB blev stiftet i 1987 i Thisted af organist og korleder Preben Nørgaard Christensen. Orkesteret flyttede i 1997 til Aalborg for at sikre muligheden for at tiltrække musikere med et højt musikalsk niveau. NVBB har opnået en række meget flotte resultater. Orkesteret har blandt andet vundet Silkeblæs og Grenland International Brass Festival samt opnået fine resultater ved DM.

NVBB bliver dirigeret af den walisiske dirigent Huw Thomas. Efter studier på trompet ved Birmingham Conservatoire og turneaktivitet med bla. Andrea Bocelli, har han mest brugt dirigentpinden. Huw Thomas har arbejdet med mange top britiske brass bands og vundet flere priser for sin direktion.

Ved koncerten i Vellev forsamlingshus vil NVBB spille fra et stærkt, klassisk brass band repertoire, krydret med populær musik, march, tango og en bolero.

Arrangementet afholdes af Hvorslev-Gerning-Vellev Pastorat og er gratis. Der vil blive serveret drikkevarer i pausen.
© Copyright Nordvestjysk Brass Band 2018